Gå til Indhold
25. juni 2020
Hos Nordjyske Jernbaner arbejdes der i øjeblikket på højtryk for at færdiggøre Danmarks første "digitale" lokomotiv. Lokomotivet, som allerede forventes færdigmonteret den 26. juni og endeligt godkendt ultimo november, skal anvendes til flytning af infrastruktur-materiel men kan også bruges som forløber eller lods for godstog til og fra Hirtshals.

 


Læs hele nyheden
18. juni 2020
Efter tre måneder med grænselukninger oplever færgerederierne på Hirtshals Havn nu en stor efterspørgsel fra rejselystne danskere og nordmænd. I mandags blev det nemlig igen muligt at tage turen til og fra Danmark som turist - og færgerederierne har arbejdet hårdt for at være klar til at tage imod de mange passagerer.

 


Læs hele nyheden
16. juni 2020
Bergen Tingrett afsagde mandag dom i den sag, som logistikvirksomheden Hav Line havde anlagt mod den norske stat. Retten mener, at den norske stats forsøg på at forhindre den innovative transport af laks fra de norske laksegårde til Hirtshals, som den selvsamme stat tidligere havde givet tilladelse til, må anses som myndighedsmisbrug.

 


Læs hele nyheden
luftillustration af havneudvidelsen

Vi har også plads til din virksomhed

Virkeliggør din virksomheds potentialer på de rette arealer. Vi kan tilbyde 106.000 m² nye arealer klar til at bygge på.

HER KAN DIN VIRKSOMHED VOKSEWebcams & film

Hirtshals Havn vil gerne give alle interesserede et bedre indblik i livet og aktiviteterne på og omkring havnen.

Se vore webcams

Se film om havnens forretningsområder

Havnens holdninger

Hirtshals Havn arbejder til stadighed for at forbedre rammebetingelserne for de danske havne og for de erhverv, der er afhængige af havnene. Derfor deltager havnen også i den offentlige debat omkring temaer, der er relevante for at sikre havnenes erhvervsmæssige muligheder, og temaer der kan sikre, at Danmark står stærkere i den internationale konkurrence.

Hirtshals Havn præsenterer her de temaer, som havnen aktuelt arbejder på at ændre, så havnenes rammebetingelser giver havnene muligheder for at bidrage til den vækstskabelse, som samfundet bygger på.Forretningsbetingelser

Hirtshals Havn er rammen om en række erhvervsaktiviteter. For at give alle der samarbejder med havnen kendskab til de betingelser, som havnen lægger til grund for anvendelsen af havnens faciliteter, og den ansvarsfraskrivelse, som havnen henholder sig til, så er det her muligt at læse mere om havnens forretningsbetingelser ansvarsfraskrivelse.

Det er muligt for skibe der anløber Hirtshals Havn at udfylde anmeldelsesblanketter online på havnenes hjemmeside, og derefter sende dem direkte til havnen.

Anmeldelse af aflevering af affald
Anmeldelse vedr. utilstrækkelig faciliteter