Gå til Indhold
11. maj 2023
Hirtshals Havn har netop indgået et partnerskab med energivirksomheden E.ON, en af Danmarks største leverandører af grøn strøm til elbiler, som betyder, at der opsættes en række forskellige typer ladestandere på havnen. Det skaber gode forbindelser mellem havn og by og er et vigtigt skridt i den grønne omstilling, siger CEO ved Hirtshals Havn, Per Holm Nørgaard.

 


Læs hele nyheden
26. april 2023
Afslutningen på to års coronarestriktioner kan for alvor mærkes hos Hirtshals Havn, der i 2022 satte rekord med en omsætning på 84,9 millioner kroner og et overskud på 6,4 millioner kroner. Det er særligt personbil- og passagertrafikken, som er tilbage på samme niveau som før corona, der tegner sig for fremgangen. På udgiftssiden har havnen i 2022 intensiveret anlægsinvesteringer i forbindelse med den forestående havneudvidelse.

 


Læs hele nyheden
18. april 2023
Grønne brændstoffer har potentialet til at blive et nordjysk erhvervseventyr, for i de kommende år skal fossile brændstoffer erstattes af grønne drivmidler. Derfor har Hirtshals Havn og Greenport North netop været vært for en konference om fremtidens grønne brændstoffer til den maritime industri. Eksperter drøftede, hvordan man udnytter mulighederne i blandt andet brintproduktion og lagring af CO2.

 


Læs hele nyheden
luftillustration af havneudvidelsen

Vi har også plads til din virksomhed

Virkeliggør din virksomheds potentialer på de rette arealer. Vi kan tilbyde 106.000 m² nye arealer klar til at bygge på.

HER KAN DIN VIRKSOMHED VOKSEWebcams & film

Hirtshals Havn vil gerne give alle interesserede et bedre indblik i livet og aktiviteterne på og omkring havnen.

Se vore webcams

Se film om havnens forretningsområder

Havnens holdninger

Hirtshals Havn arbejder til stadighed for at forbedre rammebetingelserne for de danske havne og for de erhverv, der er afhængige af havnene. Derfor deltager havnen også i den offentlige debat omkring temaer, der er relevante for at sikre havnenes erhvervsmæssige muligheder, og temaer der kan sikre, at Danmark står stærkere i den internationale konkurrence.

Hirtshals Havn præsenterer her de temaer, som havnen aktuelt arbejder på at ændre, så havnenes rammebetingelser giver havnene muligheder for at bidrage til den vækstskabelse, som samfundet bygger på.Forretningsbetingelser

Hirtshals Havn er rammen om en række erhvervsaktiviteter. For at give alle der samarbejder med havnen kendskab til de betingelser, som havnen lægger til grund for anvendelsen af havnens faciliteter, og den ansvarsfraskrivelse, som havnen henholder sig til, så er det her muligt at læse mere om havnens forretningsbetingelser ansvarsfraskrivelse.

Det er muligt for skibe der anløber Hirtshals Havn at udfylde anmeldelsesblanketter online på havnenes hjemmeside, og derefter sende dem direkte til havnen.

Anmeldelse af aflevering af affald
Anmeldelse vedr. utilstrækkelig faciliteter 
Luk

Velkommen til det nye Hirtshals Havn

Hirtshals Havn har fået ny visuel identitet, og derfor skal vores hjemmeside også have et løft.
Den kommende tid vil vi derfor bruge på at bygge vores hjemmeside om, men I kan allerede nu få en lille forsmag på, hvad I har i vente.


Vores fremtidsplaner på Hirtshals Havn betyder, at vi gerne vil signalere til omverdenen, at vi har gennemgået en udvikling fra at beskæftige os med traditionel havnedrift til at tilbyde en industriel platform, hvor havnen er omdrejningspunkt.

Det er årsagen til, at man nu kan se skilte med nye logoer på havnen i Hirtshals og andre steder, hvor havnen kommunikerer med omverdenen. Hirtshals Havn har nemlig fået en ny visuel identitet, der signalerer den kurs, som havnen har udstukket. Den nye visuelle identitet signalerer, at havnen i fremtiden kommer til at favne langt bredere end tidligere.

Det nye logo forestiller fire skibe, der peger ind mod Hirtshals for at vise, at havnen skal være et samlingspunkt for en række aktiviteter - både nye og gamle. Logoet er tro mod havnens historie som en havn med fokus på fiskeri og fiskeforædling, maritim service samt passager- og godstransport, men det peger samtidig fremad - symboliseret ved det grønne skib, der er på vej frem og signalerer bæredygtighed.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkomne til vores nye hjemmeside inden længe!