Gå til Indhold
8. april 2022
Hjørring Byråd besøgte torsdag aften Hirtshals Havn, hvor de fik en grundig orientering om havnens virke og ikke mindst den forestående havneudvidelse. På mødet var der stor opbakning til havnens strategi og planer og snart går havneudvidelsen ind i sin næste fase.

 


Læs hele nyheden
6. april 2022
Med en omsætning på 76 millioner kroner og et overskud på 3,5 millioner kroner kan Hirtshals Havn se tilbage på et tilfredsstillende 2021. Selv om coronakrisen satte sit præg på trafikmønstrene, fastholdt havnen et højt aktivitetsniveau, som vil stige yderligere i de kommende år. Massive investeringer vil skabe nye muligheder og større vækst for både eksisterende og nye virksomheder på havnen.

 


Læs hele nyheden
18. marts 2022
Godt to millioner tons gods og over 152.000 lastbiler og løstrailere strømmede igennem Hirtshals Havn i 2021. Det er de højeste tal i løbet af de seneste tre år og en positiv udvikling i en tid, hvor antallet af personbiler og passagerer samt landinger af fisk er faldet som følge af corona-situationen.

 


Læs hele nyheden
luftillustration af havneudvidelsen

Vi har også plads til din virksomhed

Virkeliggør din virksomheds potentialer på de rette arealer. Vi kan tilbyde 106.000 m² nye arealer klar til at bygge på.

HER KAN DIN VIRKSOMHED VOKSEWebcams & film

Hirtshals Havn vil gerne give alle interesserede et bedre indblik i livet og aktiviteterne på og omkring havnen.

Se vore webcams

Se film om havnens forretningsområder

Havnens holdninger

Hirtshals Havn arbejder til stadighed for at forbedre rammebetingelserne for de danske havne og for de erhverv, der er afhængige af havnene. Derfor deltager havnen også i den offentlige debat omkring temaer, der er relevante for at sikre havnenes erhvervsmæssige muligheder, og temaer der kan sikre, at Danmark står stærkere i den internationale konkurrence.

Hirtshals Havn præsenterer her de temaer, som havnen aktuelt arbejder på at ændre, så havnenes rammebetingelser giver havnene muligheder for at bidrage til den vækstskabelse, som samfundet bygger på.Forretningsbetingelser

Hirtshals Havn er rammen om en række erhvervsaktiviteter. For at give alle der samarbejder med havnen kendskab til de betingelser, som havnen lægger til grund for anvendelsen af havnens faciliteter, og den ansvarsfraskrivelse, som havnen henholder sig til, så er det her muligt at læse mere om havnens forretningsbetingelser ansvarsfraskrivelse.

Det er muligt for skibe der anløber Hirtshals Havn at udfylde anmeldelsesblanketter online på havnenes hjemmeside, og derefter sende dem direkte til havnen.

Anmeldelse af aflevering af affald
Anmeldelse vedr. utilstrækkelig faciliteter