Søg
Søg
28. maj 2019
Lørdag den 25. maj kl. 15.00 dannede det nye kassevaskeri i FiskeTerminal Hirtshals på Hirtshals Havn rammen om en perspektivrig debat mellem Rasmus Prehn (A) og Karsten Lauritzen (V) om de rammebetingelser, som den danske havnesektor skal have med en ny havnelov i fremtiden.

 


Læs hele nyheden
27. maj 2019
Det var i sol, med høj blå himmel og med deltagelse af repræsentanter fra 10 nationaliteter, at verdens største lakseterminal, som en del af Hav Line konceptet, torsdag den 23. maj blev indviet af minister Karsten Lauritzen og borgmester i Hjørring Kommune Arne Boelt på Hirtshals Havn.

 


Læs hele nyheden
1. april 2019
4 styk Vestas V136 vindmøller på hver 4,2 MW kommer i løbet af 2019 til at give Hirtshals Havn er ny profil; både i forhold til reduceret klimabelastning og når de bliver synlig på havneområdet.

 


Læs hele nyheden


Webcams & film

Hirtshals Havn vil gerne give alle interesserede et bedre indblik i livet og aktiviteterne på og omkring havnen.

Se vore webcams

Se film om havnens forretningsområder

]

Havnens holdninger

Hirtshals Havn arbejder til stadighed for at forbedre rammebetingelserne for de danske havne og for de erhverv, der er afhængige af havnene. Derfor deltager havnen også i den offentlige debat omkring temaer, der er relevante for at sikre havnenes erhvervsmæssige muligheder, og temaer der kan sikre, at Danmark står stærkere i den internationale konkurrence.

Hirtshals Havn præsenterer her de temaer, som havnen aktuelt arbejder på at ændre, så havnenes rammebetingelser giver havnene muligheder for at bidrage til den vækstskabelse, som samfundet bygger på.Forretningsbetingelser

Hirtshals Havn er rammen om en række erhvervsaktiviteter. For at give alle der samarbejder med havnen kendskab til de betingelser, som havnen lægger til grund for anvendelsen af havnens faciliteter, og den ansvarsfraskrivelse, som havnen henholder sig til, så er det her muligt at læse mere om havnens forretningsbetingelser ansvarsfraskrivelse.

Det er muligt for skibe der anløber Hirtshals Havn at udfylde anmeldelsesblanketter online på havnenes hjemmeside, og derefter sende dem direkte til havnen.

Anmeldelse af aflevering af affald
Anmeldelse vedr. utilstrækkelig faciliteter

 


let's create new
blue oceans!
Som værende et nordeuropæisk omdrejningspunkt, vil Hirtshals Havn være med til at sætte dagsorden for fremtidens erhvervsudvikling.

Ved at se nye løsninger kan vi sammen skabe nye og bedre markeder - new blue oceans.