Hirtshals Havns Corona-tiltag


April 2021
Statsminister Mette Frederiksen opfordrer fortsat alle offentlige og private virksomheder til at arbejde hjemmefra - en opfordring som Hirtshals Havn naturligvis har valgt at følge.

Det betyder, at havnekontoret fortsat er lukket for alle udefrakommende. Havnevagten kan som altid kontaktes hele døgnet på telefon +45 98 94 14 22 og/eller e-mail havnevagten@hirtshalshavn.dk.

Havnens administration og ledelse fortsætter med primært at arbejde hjemmefra og kan træffes pr. e-mail og/eller telefon. De enkelte medarbejderes kontaktinformationer kan findes her.

Havnekontoret

14. september 2020
På grund af det aktuelle smittetal i Hjørring Kommune, har Hirtshals Havn valgt at lukke delvist ned for havnekontoret til og med søndag den 27. september 2020.

Havnekontoret vil i denne periode være lukket for alle udefrakommende. Havnevagten kan dog kontaktes døgnet rundt på telefon +45 98 94 14 22 og/eller e-mail havnevagten@hirtshalshavn.dk.

Teknisk Service arbejder fortsat som normalt. For at begrænse risikoen for spredning af COVID-19 tager medarbejderne dog ekstra forbehold og arbejder enkeltvist, så vidt det er muligt.

Havnens administration og ledelse vil fra mandag den 14. september 2020 arbejde hjemmefra og kan træffes på e-mail og/eller telefon. 

13. juli 2020
Havnekontoret inklusiv havnevagten er igen åbent for eksterne brugere, kunder m.v. fra og med mandag den 13. juli 2020.

1. juni 2020
I forbindelse med den gradvise genåbning af Danmark har Hirtshals Havn besluttet, at havnens administration og ledelse samt Teknisk Service vender tilbage til havnen med fuld bemanding fra og med mandag den 1. juni 2020.

Selvom vi nærmer os mere normale tider, er havnekontoret dog fortsat lukket for alle udefrakommende. Havnens medarbejdere kan derfor kontaktes telefonisk og/eller per mail. Find deres kontaktoplysninger her.

Som altid kan havnevagten kan kontaktes døgnet rundt på telefon +45 98 94 14 22 og/eller e-mail havnevagten@hirtshalshavn.dk.

12. marts 2020
Efter meddelelsen fra Danmarks statsminister, Mette Frederiksen onsdag den 11. marts 2020 om, at landet lukkes ned for at begrænse smittefaren ved COVID-19, besluttede Hirtshals Havn at tilpasse aktiviteterne til den aktuelle situation.

For at begrænse risikoen for spredning af COVID-19, aktiverer Hirtshals Havn nu et beredskab, som betyder, at hele havnekontoret er lukket for alle udefrakommende. Havnevagten kan derfor kun kontaktes på telefon +45 98 94 14 22 og/eller e-mail havnevagten@hirtshalshavn.dk.

Serviceringen af havneområdet vil ligeledes blive reduceret, idet bemandingen i Teknisk Service deles op i to hold, der arbejder på skift, og der vil derfor kun være den halve bemanding. På denne måde vil Hirtshals Havn opretholde et minimalt serviceniveau og dermed begrænse generne for havnens kunder.

Havnens administration og ledelse vil fra fredag den 13. marts arbejde hjemmefra og vil således kun være at træffe på e-mail og/eller telefon. Tilsvarende vil havnen udskyde alle planlagte møder indtil videre.

- Hirtshals Havn er som en af Danmark større havne en del af landets kritiske infrastruktur, og derfor tilpasser vi vores drift, ligesom vi sikrer de kritiske funktioner i organisationen. Hermed vil vi kunne servicere vores kunder på det højest mulige niveau, samtidig med at vi efterlever regeringens målsætning om at begrænse spredningen af coronavirus af hensyn til såvel samfundet som havnens medarbejdere, udtaler havnens administrerende direktør, Jens Kirketerp Jensen.