Iceberg Seafood sikrer fremtiden på østhavnen i Hirtshals


I sidste uge begyndte etableringen af det, som inden længe skal blive til Iceberg Seafoods nye salgskontor på østhavnen i Hirtshals. Med tiden er kontoret i Havnegade blevet utidssvarende, og derfor vil virksomheden nu sikre dens fremtidige rammer.

Iceberg Seafood har efterhånden haft beliggenhed i Havnegade i halvandet årti, og derfor ser virksomhedens administrerende direktør da også frem til at skulle skifte de eksisterende lokaler ud med nye og moderne faciliteter.

- Efter 15 gode år i Havnegade er tiden inde til at skifte de efterhånden gamle lokaler ud med nogle mere tidssvarende. Vi har samtidig valgt at fremtidssikre den nye kontorbygning, således at den, foruden vores nuværende medarbejdere, er gearet til en eventuel fremtidig udvidelse af medarbejderstaben, lyder det fra Jesper Lauritzen, administrerende direktør hos Iceberg Seafood.

Udgravningen til Iceberg Seafoods nye kontorbygning er i fuld gang
Udgravningen til Iceberg Seafoods nye kontorbygning er i fuld gang.

Kontorbygningen, der forventes at være indflytningsklar omkring april 2021, skal rumme Iceberg Seafoods salgskontor, som i dag består af i alt 5 medarbejdere. Bygningen får beliggenhed på hjørnet af Niels Juelsvej og Willemoesvej ved siden af Nordsøen Oceanarium.

I kraft af sin nye beliggenhed får Iceberg Seafood nem adgang til både havnens faciliteter, jernbanen og motorvej E39. Dette er nogle af de primære årsager til, at området er særledes velegnet til kontorer og lettere industri.

Rejetrawlerne "Regina C" og "Svend C".
Rejetrawlerne "Regina C" og "Svend C".

Iceberg Seafood blev i sin tid etableret som salgskontor for de to rejetrawlere "Steffen C" og "Regina C". I 2016 blev "Steffen C" imidlertid erstattet af en nybygget rejetrawler ved navn "Svend C", og i 2018 blev det "Regina C's" tur til at blive udskiftet med en nybygget "Regina C". Virksomhedens primære beskæftigelse er i dag at sælge rejer fra egne trawlere samt hellefisk og torsk, hovedsageligt fra Grønland, til hele verden. For Iceberg Seafood er det vigtigt at levere friske varer af høj kvalitet og med god smag.