Hirtshals Havn går online for at tiltrække nye virksomheder til havnen


Hirtshals Havn arbejder kontinuerligt på at tiltrække nye virksomheder til havnen for at styrke erhvervsklyngens kompetencer endnu mere, og som et led i Hirtshals Havns nye arealudlejningsstrategi kan du nu finde havnens ledige erhvervsarealer på hjemmesiden.

I forbindelse det nye online udlejningstiltag udtaler administrerende direktør ved Hirtshals Havn, Jens Kirketerp Jensen:
- Det handler ikke kun om at udleje arealer men derimod om at skabe erhvervsvækst og ikke mindst et godt samspil mellem virksomhederne på havnen. Med vores nye arealoversigt på hjemmesiden vil vi vise, at havnens geografiske placering rummer store potentialer for virksomheder inden for transport, fiskeri og maritim service. På havnens nyindvundne landudvidelse er der lige nu 106.000 m² ledige erhvervsarealer, som du har en unik mulighed for at placere din virksomhed på en del af. Erhvervsarealerne er beliggende på den østlige del af havnen og omfatter både arealer, der ligger optimalt i forhold til multimodale logistikløsninger og den øvrige erhvervsklynge på havnen, samt arealer, der ligger i kort afstand til kajer.De nye erhvervsarealer har direkte vejforbindelse med motorvej E39 og vil hovedsageligt få facader ud mod indfaldsvejen til erhvervsområdet. Derved vil lejerne opnå stor synlighed for trafikken til og fra terminalområdet, herunder trafikken til Norge og Nordatlanten. 

Hirtshals Havn er en af Skandinaviens centrale logistik- og transportcentre. Årligt passerer over 2,4 millioner passagerer og 150.000 lastbiler over havnen. Havnen danner desuden rammen om en af de største klynger af fiskevirksomheder i Danmark. Samlet bliver der landet fisk til en værdi på over en halv milliard kroner om året. Hirtshals Havn fungerer i dag som omdrejningspunkt for godstransport mellem Norge, Nordatlanten og det europæiske kontinent, og med opstarten af en ny godsbaneforbindelse mellem Hirtshals og det øvrige Europa i 2020 vil denne funktion bliver yderligere udbygget.

Ved at placere din virksomhed på Hirtshals Havn, åbner du dermed op for en række nye muligheder og giver virksomheden en chance for at realisere dens vækstpotentialer. Se de ledige erhvervsarealer her.