Ved Havnedag for alle 2018 informerede Hirtshals Havn om initiativerne på havnen


Ved Havnedag for alle den 15. november 2018 inviterede Hirtshals Havn alle interesserede til at høre om Hirtshals Havns aktiviteter, herunder de aktiviteter, som har præget 2018 og ikke mindst de aktiviteter, der vil komme til at præge fremtiden på Hirtshals Havn. 

Moderniseringen i Havnegade, status vedrørende de fire vindmøller, som i fremtiden vil præge billedet af Hirtshals Havn samt en justering af Hirtshals Havns strategi var blandt emnerne, der blev præsenteret ved Havnedag for alle, hvor omkring 100 interesserede var mødt op.Ved Havnedag for alle blev der også informeret om, at Hirtshals Havn i 2018 har besluttet at arbejde med FNs 17 Verdensmål. Det vil ikke være alle 17 Verdensmål, som Hirtshals Havn kan arbejde med, og derfor har Hirtshals Havn udvalgt ni fokusområder, hvor havnen kan tage ansvar og gøre en forskel. Derudover blev der også informere om den øgede digitalisering, som Hirtshals Havn gennem det kommende år vil introducere.

Havnedag for alle var også omdrejningspunkt for uddelingen af Hirtshals Havns årlige sponsorater, som i år gik til Hirtshals Tennisklub, Viking Crossing 2.0 og Kræftens Bekæmpelse. Hirtshals Tennisklub vil bruge sponsoratet til fortsat at skabe et frirum for nye medarbejdere hos virksomhederne på Hirtshals Havn. Gennem indsatsen skal især medarbejdere, der er flyttet til Vendsyssel fra andre dele af verden have mulighed for at blive en del af et lokalt fællesskab, hvor der er mulighed for at spille tennis hele året. Under navnet Viking Crossing 2.0 krydsede Casper Steinfath tidligere i 2018 Skagerrak på et paddel board. Udgangspunktet var Hirtshals og målet var Kristiansand. Sponsoratet fra Hirtshals Havn skal bruges til at lave en dokumentar om forløbet op til og selve krydsningen af Skagerrak.