CONNECT 2018 - arrangørerne offentliggør nu karakteristisk lokation


Transport- og logistikkonference CONNECT 2018 sætter fokus på Jyllandskorridoren. Jyllandskorridoren er den essentielle transportkorridor, der udgør forbindelsen mellem Norge, Sverige, Jylland og det europæiske kontinent.


Netop derfor er Jyllandskorridoren afgørende for godstransport, produktion og vækst i de områder, som den forsyner og forbinder.


I forbindelse med CONNECT 2018 samles politikere og erhvervspersoner over to dage for at debattere den indsats, de prioriteringer og de løsningsmodeller, der er nødvendige for at sikre, at den jyske transportkorridor også i fremtiden kan opretholde sin attraktivitet som en af de vigtigste i Nordeuropa.

CONNECT 2018 afholdes den 6. - 7. september 2018 på Nordsøens Forskerpark i Hirtshals. I løbet af de to dage vil programmet være spækket med interessante oplæg og dynamiske debatter. Det kan blandt andet nævnes, at Transport-, Bygnings- og Boligminister Ole Birk Olesen åbner konferencen. Herudover vil en ny rapport med Jyllandskorridoren i centrum vil blive præsenteret. 


Arrangørerne, Hjørring Kommune, Region Nordjylland og Hirtshals Havn, har tidligere offentliggjort, at deltagerne vil få serveret morgenmad ved Nordsøen Oceanariums største akvarium, som er det største akvarium i Nordeuropa.

Nu er arrangørerne klar med endnu en nyhed - nemlig lokationen for konferencemiddagen/netværksarrangementet torsdag den 6. september om aftenen. Arrangementet vil finde sted i HMUs endnu ikke færdigopførte byggeri. Byggeriet, som er det første erhvervsbyggeri på Hirtshals Havns landudvidelse, vil stå færdig i oktober, hvor det skal huse Smyril Lines nye administrations- og lagerfaciliteter.


http://connect2018.dk