Ny hjemmeside skal afspejle havnens positive udvikling


Hirtshals Havn har i flere år været igennem en spændende og positiv udvikling, og havnen lancerer nu som resultat af dette en ny hjemmeside. Den nye hjemmeside indeholder samme funktioner som den gamle og derudover er den blevet opdateret med en række nye features, som giver et bedre indblik i havnen og gør den mere overskuelig i forhold til forskellige forretningsområder.

Foruden de gængse forretningsområder, så har Hirtshals Havn over de senere år også oplevet en udvikling af nye forretningsområder, såsom godstransport til Belgien og Sverige samt offshore. Derudover så har havnen i 2016 og 2017 været i gang med en større udvidelse af havnen, som skal gøre plads for nye erhvervsaktiviteter. Flere erhvervsaktiviteter kræver også et højere informationsniveau.

Marketingchef, Ditte Gerstrøm Sørensen, siger om den nye hjemmeside:
- Vi forsøger hele tiden at målrette og tilpasse vores kommunikation, og ønsket med den nye hjemmeside er at løfte vores informationsniveau yderligere, og derved gøre det nemmere for vores brugere og besøgende at finde de relevante oplysninger om havnen. Vi har en tæt dialog med vores brugere og samarbejdspartnere, og nogle af den nye hjemmesides nye elementer er baseret på ønsker og forespørgsler fra disse.

Mange folk går i dag på nettet via mobiler og tablets og derfor er den nye hjemmeside lavet i et format, der giver brugerne en optimal læseoplevelse og brugervenlig navigation. Den mobile udgave er opbygget som en app, og er nem at manøvrere rundt på - hvad enten der er fordi man gerne vil se vejret, lærer mere om havnen eller se hvilke skibe, der ligger i havn.