Hirtshals Havns nye hjemmeside er nomineret til Årets Brøl 2017


I sommeren 2017 fik Hirtshals Havn ny hjemmeside, som er lavet i et tæt samarbejde mellem havnens marketing afdeling og det digitale udviklingshus og webbureau, DiaPhoni. Nu er den nye hjemmeside blevet nomineret til Årets Brøl 2017 i kategorien "Digital Service".

Årets Brøl er en årlig event som Erhverv Norddanmark arrangerer. Formålet med konkurrencen er at vise, at der skabes virkningsfuld, kreativ og veleksekveret markedsføring i Nordjylland og samtidigt at give reklamebureauer, kreative producenter, annoncører og kunder mulighed for at fejre sig selv og hinanden.Klaus Dahl Jensen fra DiaPhoni siger:
- Vi har de seneste år støttet op om arrangementet, og har i 2015 og 2016 vundet to forskellige kategorier, med produktioner for henholdsvis Nordjyllands Trafikselskab og Aalborg Kommune. I år håber vi igen at vinde - denne gang i kategorien "Digital Service" med Hirtshalshavn.dk. 

Klaus Dahl Jensen fortsætter:
- Den nye version af Hirtshalshavn.dk er blevet rigtig flot og ikke mindst funktionel. På den nye hjemmeside er brugervenligheden blevet løfter markant, hvilket gør dagligdagen lettere for mange af havnens brugere. 

Konkurrencen kulminerer ved en prisfest den 27. oktober 2017 i DGI-huset Nordkraft i Aalborg hvor repræsentanter fra DiaPhoni og Hirtshals Havn forhåbentligt sammen kan hente prisen ned fra scenen. 

Kommunikationsmedarbejder hos Hirtshals Havn Katrine Myrup Ritter udtaler om nomineringen:
- Hos Hirtshals Havn er vi meget tilfredse med vores nye hjemmeside, og vi værdsætter det gode samarbejde med DiaPhoni - hvilket i øvrigt ikke stoppede da hjemmesiden blev lanceret i juni. I forbindelse med opdateringer og ændringer på hjemmesiden har vi fortsat et værdifuldt og tæt samarbejde med DiaPhoni. Vi glæder os meget til at skulle deltage i prisfesten sammen med DiaPhoni.