Stor opgave til nystartet Nordjysk Stål Service på Hirtshals Havn


Den nystartede virksomhed Nordjysk Stål Service har fået den store opgave  at levere et nyt rødspættesorteringanlæg til Fiskernes Fiskesortering, som udvider faciliteterne i FiskeTerminal Hirtshals. Nordjysk Stål Service skal levere alt inden for transportbånd, rullebaner, stålkar og slisker m.v. Derudover skal de stå for samling og montering af selve sorteringsmaskinen, som bliver leveret fra Island. Opgaven er Nordjysk Stål Services største opgave til dato.Kim Nielsen og Torben Jensen udtaler om opgaven til Fiskernes Fiskesortering:
- Vi er selvfølgelig meget glade for, at Fiskernes Fiskesortering har givet os denne store opgave og vist tillid til, at vi kan udføre den på bedste vis. Der er ingen tvivl om, at dette er en stor mundfuld for os to mand alene. Derfor har vi også måtte leje en ekstra mand ind i starten af projektet indtil vi havde et overblik over tidshorisonten for at lave sådan et projekt.

- Derudover et vi meget taknemmelige for den opbakning kunderne her i Hirtshals har vist os ved opstart af vores virksomhed. Vi kender dem fra opgaver igennem vores tidligere jobs, og vi har kun modtaget ros for at have taget springet med at starte op som selvstændige for at kunne servicere dem nu og i fremtiden.Nordjysk Stål Service blev startet i marts af Kim Nielsen og Torben Jensen, som til sammen har mere end 40 års erfaring fra branchen. At de to smede har fundet sig et godt marked har været tydeligt siden dag ét, hvor den nystartede virksomhed har haft noget at se til. Nordjysk Stål Service har været har været fuldt beskæftiget på hovedsagligt laksefabrikkerne i Hirtshals, men derudover har de også haft opgaver ved Vestkajens Maskinværksted og Hirtshals Yard. For nyligt har de modtaget en større opgave ved laksevirksomheden Seawell i Hirtshals.

Nordjysk Stål Service laver transportbånd, rullebaner, borde, rørarbejde m.v. - ikke kun fiskeindustrien i Hirtshals, men også til skibe, slagterier, mejerier og fødevareindustrien generelt. Derudover leverer de også rustfrie produkter og materialer til restauranter, cafeer, køkkener, svømmehaller, bagerier, udekøkkener osv.