Rederiet CLdN tester sydgående anløb af Hirtshals Havn


CLdNs godsrute mellem Zeebrugge, Hirtshals og Göteborg udvikler sig fortsat positivt, og som forberedelse af sydgående anløb testede rederiet natten mellem søndag den 4. september og mandag den 5. september anløb af Hirtshals Havn med ro/ro-skibet M/S "Somerset".

Færge

CLdN forbereder en udvidelse af ruten med anløb af Hirtshals Havn hver søndag kl. 22.00 fra Göteborg og med afgang mod Zeebrugge kl. 24.00. Det sydgående anløb vil supplere rederiets nordgående anløb, hvor Hirtshals Havn fortsat anløbes tirsdag morgen med ankomst fra Zeebrugge kl. 6.30 og afgang mod Göteborg kl. 8.00. Dermed vil CLdN anløbe Hirtshals Havn i både nordgående og sydgående retning, og vil kunne tilbyde transportmarkedet et endnu med attraktivt produkt, der giver godstransportørerne bedre mulighed for at udnytte materiellet.

Cldn Cargo trailere bliver kørt af færge

Efter en rolig sommerperiode ses nu en mærkbar vækst på ruten Zeebrugge - Hirtshals - Göteborg, og for den kommende tid er der registreret et stigende antal bookinger på begge rutens ben. Der er booket både selvkørende enheder og løstrailere på ruten, og bookingerne angår gods med destinationer i Nordjylland såvel som i Norge, hvor transporterne fortsætter fra Hirtshals med rederierne Color Line og Fjord Line.

Cldn Cargo trailere holder ved havnefronten

Testanløbet natten til mandag forløb problemfrit og losningen af de ni trailere, der var med fra Göteborg til Hirtshals foregik hurtigt og effektivt. CLdN er dermed klar til at øge antallet af anløb på Hirtshals Havn med både nordgående og sydgående anløb i takt med at efterspørgslen i markedet stiger.