Offshore-virksomhed på Hirtshals Havn udvider


Med opførelsen af en værkstedshal på 400 kvadratmeter markerer Nordrep A/S sig som en af de virksomheder på Hirtshals Havn, der udvider for at kunne følge med et stigende aktivitetsniveau.

Nordrep A/S udvider løbende sine aktiviteter i offshore sektoren, og henter flere opgaver til virksomheden værksteder i Hirtshals, ligesom antallet af opgaver der udføres på olieinstallationer og borerigge rundt omkring i verden også er stigende.Direktør Eigil Hansen i offshore-virksomheden Nordrep A/S uddyber:
- Vi får stadig mere at lave, og vi henter i dag opgaver hjem, som vi ikke fik for bare nogle få år siden. Derfor må vi udvide vores værksteder, så vi kan håndtere opgaverne på en måde, der tilfredsstiller både vores egne og kundernes kvalitetskrav. Den hal vi bygger nu, er så stor, at den kan bruges til servicering og reparation af jack-up-gear, altså de maskiner der løfter selve boreplatformen op ad benene på en jack-up-rig, som dem der har været i Hirtshals til renovering.Hirtshals-virksomheden får stadig flere opgaver i udlandet og er i øjeblikket i både Dubai og Brasilien på reparationsopgaver på borerigge. Nordrep A/S har 30 medarbejdere og arbejder inden for maritim service med reparation af skibe og inden for olie/gas-sektoren med reparation og vedligeholdelse af offshore-rigge og offshore-skibe. Seneste er afsluttet en opgave på vindmølleinstallationsskibet "Pacific Osprey", hvor Nordrep A/S har udført en undervandsreparation af en skade på den nederste del af et af skibets seks ben, ved udskiftning af stål på en spudcan i et specialbygget undervandskammer. Netop nu er virksomheden i gang med et arbejde på det nye boreskib "Maersk Valiant".