Nu er Safe Ocean Service også flyttet ind på Hirtshals Havn


Med afsæt i de seneste 4 års kraftige vækst hos offshore-virksomheden "Safe Ocean Service", skal der nu nye rammer til for, at væksten og udviklingen kan fortsætte. Safe Ocean Service har over de seneste år arbejdet på offshore-enheder i både oliesektoren og i vindindustrien på havinstallationer og i andre havne, men nu skal der også satses på offshore-service i virksomhedens hjemhavn - Hirtshals Havn.Med afsæt i en målsætning om at udvikle virksomhedens aktiviteter inden for offshore-service har Safe Ocean Service lejet kontorlokaler på Jens Munksvej 1 på Hirtshals Havn. Med placeringen direkte ved havnens Østbassin 2, hvor der allerede inden for de seneste år har ligget offshore-enheder ved en reparationskaj, har Safe Ocean Service taget skridtet mod en ny fremtid med reparationer af offshore-enheder direkte ved hovedkontoret, og dermed kan der ydes en endnu bedre service over for operatører og rig-ejere.

Direktør Thomas Nielsen siger om det seneste tiltag:
- Flytningen til Hirtshals Havn er endnu et skridt i den proces, vi er igennem med Safe Ocean Service, hvor vi gerne vil vokse som virksomhed, men samtidig vil vi være en spændende arbejdsplads. Vi vil gerne vise, at vi kan levere et stykke kvalitetsarbejde, og at vi kan levere de services, som markedet efterspørger. Vi lever hele tiden med fleksibilitet og nysgerrighed i vores tilgang til de markeder, vi er inde på, og derfor er vi altid klar til at levere det vores kunder efterspørger.- Vi har en naturlig interesse i et tæt samarbejde med andre servicevirksomheder på Hirtshals Havn, og det er en af grundene til, at vi er flyttet ind på Jens Munksvej. Vi mener, at vi kan gøre Hirtshals endnu stærkere som offshore-havn ved samarbejde med andre virksomheder i serviceklyngen på Hirtshals Havn, og det er noget, vi ser frem til at folde endnu mere ud i de kommende år.

De to ejere af Safe Ocean Service; Thomas Nielsen og Chris Durhuus, er tilfredse med udviklingen, der på bare 4 år har betydet, at virksomheden i dag har 80 medarbejdere, og har afdelinger i både Houston og Hirtshals.

Direktør Chris Durhuus siger om de seneste års vækst:
- Det har været utroligt spændende at være en del af den udvikling, vi har gennemlevet. Selv om vi har mødt bump undervejs, så har vi hele tiden kunnet se fremad, og vi kan se, at det vi gør, er det rigtige, samtidig med at vi lærer af de relationer, vi indgår i.