Duusgaard Coating følger udviklingen


Generel stor vækst inden for især offshore og den maritime sektor i de seneste år kan tydeligt mærkes hos Duusgaard Coating i Hirtshals. Det betyder, at virksomheden har fået behov for at udbygge værkstedsfaciliteterne, hvorfor virksomheden i øjeblikket er ved at få bygget en ny og moderne sprøjte- og tørrekabine på 120 m².Direktør ved Duusgaard Coating, Thomas Rottbøll, siger i forbindelse med byggeriet:
- Det er vigtigt for os at være fleksible og yde en god service over for vores kunder. Derfor er det nødvendigt at øge pladsen og dermed også kvaliteten af vores arbejde. Kravene til kvalitet og korte leveringstider inden for især offshore er generelt stigende, og derfor må vi følge med udviklingen. Vores nye sprøjte- og tørrekabine giver gode muligheder for tørring, da den bliver bygget med bedre varme og ventilation. Ydermere kan kabinen deles op med en mellemport, således at den kan fungere som to separate kabiner, men altså også som én stor kabine.Duusgaard Coating forventer, at den kommende sprøjte- og tørrekabine vil være medvirkende til, at de kan tage flere og større emner ind og samtidig være mere fleksible.

Duusgaard Coatings primære aktivitet er og har altid været overfladebehandling af skibe, hvilket blandt andet omfatter højtryksrengøring, sandblæsning, water-jetting, metallisering og maling - primært af større stålskibe. Dette arbejde ligger primært koncentreret i sommerperioden, da det er meget vejrbetinget, men med den 120 m² store sprøjte- og tørrekabine er der bedre mulighed for at udligne sæsonen, og dermed få mere arbejde ind hele året rundt. Dette kan på sigt også betyde, at Duusgaard Coating kommer til at udvide sin medarbejderstab, der i vinterperioden normalt består af 5-7 personer.