Endnu en virksomhed etableret på Hirtshals Havn


Med en omsætning på et stykke over 20 mio. kr. i 2014, har Nordsøproviant ApS brug for mere plads, hvorfor de pr. 1. december 2014 er flyttet i lokaler på Hirtshals Havn. Nordsøproviant ApS har eksisteret siden 2006. Dengang var der kun parret Brian Jensen og Karen Nielsen i firmaet, men løbende fremgang har betydet, at virksomheden nu har seks medarbejdere.

Nordsøproviant ApS sælger proviant til skibe, der primært anløber Hirtshals Havn. Det er typisk salg til fragtbåde, fiskefartøjer, trawlere og passagerskibe. I den forbindelse siger indehaver, Brian Jensen:
- Vi kan tydeligt mærke, at blandt andet Fjord Lines to nye færger har givet vækst. Det er vigtigt for os at pleje vores nuværende kunder, men vi vil også i fremtiden fokusere på at få flere fragtbåde som kunder.Brian Jensen fortsætter:
- 99,9% af vores omsætning ligger i almindelig proviantering primært i Hirtshals Havn, så da vi begyndte at få pladsmangel i vores tidligere lokaler i Hirtshals by, var det oplagt at flytte Nordsøproviant ApS til havnen. Derudover er havnen i en spændende udvikling, hvor jeg glæder mig til at se, hvad godsbanen kan bidrage med.

Med en god beliggenhed på Hirtshals Havn giver det Nordsøproviant ApS mulighed for at synliggøre sig overfor potentielle kunder. Nordsøproviant ApS har også intentioner om at bruge ressourcer på at markedsføre virksomheden - noget, de aldrig har brugt penge på. Derudover håber Brian Jensen på at blive en integreret del af havnen, hvor han kan samarbejde med andre virksomheder på havnen.Nordsøproviant ApS har firdoblet sin omsætning siden 2006, og der forventes en vækst i omsætningen på 10% i 2015. Nordsøproviant ApS leverer alt til det daglige husbehov, lige fra fødevarer til rengøringsartikler og arbejdstøj, og er dermed en naturlig del af den voksende martime serviceklynge på Hirtshals Havn.