Hirtshals repræsenteret på færøsk fiskerimesse


Den 8.-11. april var en række virksomheder fra Hirtshals repræsenteret på fiskerimessen, North Atlantic Fish Fair, i Klaksvik på Færøerne. Værftet Hirtshals Yard, malerfirmaet Duusgaard Coating og virksomheden Kølemadsen, der leverer køl og frys til skibe og landbaserede virksomheder, var taget til Færøerne for at få en snak med eksisterende og nye kunder.

Direktør for Hirtshals Yard, Rasmus Brohus, siger om messen:
- Da vi stadig er ret nye i værftsbranchen, så er det vigtigt, at vi hele tiden er opsøgende og fastholder kontakten til eksisterende og nye kunder. Hirtshals Yard er endnu ikke så kendt i Norden, og derfor har North Atlantic Fish Fair været en god mulighed for at få vores navn ud blandt potentielle kunder i Nordatlanten.- I Hirtshals kan vi tilbyde kunderne en service, der er knap så tilgængelig på Færøerne, eksempelvis sandblæsning og maling, som kan være vanskeligt deroppe på grund af vind- og vejrforhold. Da vores dok er overdækket, så kan vi male og sandblæse året rundt.

Det er sjette gang, at der bliver afholdt fiskerimesse på Færøerne. Der har altid været tætte forbindelser mellem Hirtshals og Færøerne på grund af fiskeriet, og messen giver mulighed for at opretholde og udvikle disse relationer.