Elite smiley til FiskeTerminal Hirtshals


Flere års konstant indsats og samarbejde har betydet, at Hirtshals Havn tirsdag den 6. august modtog en elite smiley til FiskeTerminal Hirtshals.

Elite smileyen er bevis for, at FiskeTerminal Hirtshals, der rumme fiskeauktion, sortering, renserum og sluseområder med hensyn til rengøring og hygiejne, bliver holdt på et konstant højt niveau. Det høje hygiejneniveau i bygningen er med til at understøtte den i forvejen høje kvalitet af de fisk, der formidles via Hirtshals Fiskeauktion.I forbindelse med tildelingen af elite smileyen siger teknisk chef ved Hirtshals Havn Peter Ydesen:
- Det er naturligvis tilfredsstillende at FiskeTerminal Hirtshals bliver tildelt en elite smiley, og dermed at det lange, seje træk fra en række medarbejdere og samarbejdspartnere har båret frugt. Vi har på Hirtshals Havn naturligvis ikke kunnet opnå denne anerkendelse alene - elite smileyen er et resultat af et langvarigt og tæt samarbejde med Fiskernes Fiskesor-tering og Hirtshals Fiskeauktion.I samarbejde mellem Fiskernes Fiskesortering, Hirtshals Fiskeauktion og Hirtshals Havn vil fokus blive holdt fast på, at de opnåede resultater bliver fastholdt i fremtiden, da det er med til at underbygge kvaliteten og brandet af den konsumfisk, der formidles via havnen.