DanSalmon på Hirtshals Havn udvider


Laksevirksomheden og lakserøgeriet DanSalmon på Hirtshals Havn har netop sat gang i endnu en udvidelse af fabrikken. DanSalmon udvider fabrikken med yderligere frostlager og emballagelager samt velfærdsfaciliteter med et samlet areal på i størrelsesorden 2.200 m². Med en byggehøjde på op til 8 meter, vil det blive tale om et markant byggeri, der vil være med til at give Herluf Trollesvej på havnen en helt anden karakter. Udvidelsen skal styrke virksomhedens position i markedet for lakseprodukter.

Hirtshals Havns administrerende direktør, Jens K. Jensen, siger om igangsætningen af byggeriet:
- Det er naturligvis meget glædeligt, at det har været muligt at skabe mulighed for, at DanSalmon kan udvide aktiviteterne. Udvidelsen vil skabe flere arbejdspladser hos virksomheden og dermed på havnen. Samtidig betyder det også, at Danmarks største koncentration af laksevirksomheder - som ligger i Hirtshals - får en endnu stærkere position i markedet, og det kan kun være tilfredsstillende.

Det første synlige tegn på, at DanSalmon udvider aktiviteterne er, at havnens tidligere Velfærdsbygning 4 fra 1978 nedrives for at give plads for det nye byggeri. Nedrivningen vil tage omkring en uge, idet nedrivningsmaterialerne vil blive sorteret i forbindelse med arbejdets udførelse.