Seneste nyheder


20. februar 2021
Efter en lang kamp mod den norske stat om, hvorvidt såkaldt produktionsfisk skal håndteres på norsk jord, kunne rederiet Hav Line endelig ånde lettet op, da de fredag den 19. februar fik meldingen om, at slagteskibet "Norwegian Gannet" kan sejle på dispensation frem til 1. december 2030.

 


Læs hele nyheden

25. januar 2021
Hirtshals Havn har, ligesom mange andre virksomheder, været igennem et år, der i høj grad har været påvirket af de samfundsmæssige begrænsninger, som regeringerne verden over har været tvunget til at indføre grundet Coronapandemien. Selvom der i 2020 har været et betydeligt pres på nogle af havnens centrale forretningsområder, bevæger to af havnens væsentligste forretningssegmenter sig i en positiv retning.

 


Læs hele nyheden

20. januar 2021
En tilfældig snak på gangen mellem to børnehaveforældre i Hjørring, såede et frø, som nu er i færd med at vokse sig til et fantastisk projekt. Et projekt som vil ruste lokale skoleelever til arbejdslivet og som forhåbentligt også vil føre til øget turisme og markedsføring af områderne i og omkring Hirtshals.

 


Læs hele nyheden

15. december 2020
Brexit og fiskeriets fremtid var på dagsordenen, da Danske Havne mandag den 14. december havde inviteret Fødevareminister Rasmus Prehn (S) samt fem fiskeriafhængige havne og deres borgmestre til virtuelt møde.

 


Læs hele nyheden