Søg
Søg

Seneste nyheder


29. april 2020
Med et regnskabsresultat på 10,3 mio. kr. kan Hirtshals Havn se tilbage på et tilfredsstillende 2019, som bl.a. bød på vækst inden for bil- og passagertrafikken samt den samlede tilførsel af fisk.

 


Læs hele nyheden

27. april 2020
Den norske laksekoncern Hav Lines udvikling af et banebrydende koncept omkring slagteskibet "Norwegian Gannet", giver den norske regering anledning til gentagne benspænd. Det giver grund til undren, at Norge ønsker at destruere et af landets egne innovative koncepter inden for håndtering af laks, i stedet for at bruge det til at fastholde nationens ledende position på det internationale laksemarked.

 


Læs hele nyheden

23. april 2020
Endnu to bygninger står nu færdige på Hirtshals Havn. Bygningerne er et led i den vision, som over de kommende år skal transformere Havnegade fra at være en udtjent og grå transportvej til at være et rum for oplevelser på kanten mellem by og havn.

 


Læs hele nyheden

16. april 2020
Blot et år efter ejerskiftet af Hirtshals Sejlmageri fusionerer virksomheden nu med Thyborøn Sejlmageri for at styrke virksomhedens position i det samlede marked.

 


Læs hele nyheden

6. april 2020
Med afleveringsforretningen fredag den 3. april kunne Hirtshals Havn sætte det sidste punktum for anlægsarbejderne omkring etableringen af det nye Færgeleje 4 på NordsøTerminalen. Allerede dagen efter blev færgelejet taget i brug på grund af stor trafik på Hirtshals Havn.

 


Læs hele nyheden

27. marts 2020
Midt i den særlige situation, som vores samfund og ikke mindst hele Europa og resten af verden befinder sig i på grund af corona-pandemien, kan der meldes om en positiv udvikling fra midten af Skandinavien. Efter at have været taget ud af drift for planlagt dok og efterfølgende oplægning, genindsætter Color Line allerede i dag "SuperSpeed 1" i fast rute mellem Kristiansand og Hirtshals med én daglig tur.

 


Læs hele nyheden

13. marts 2020
NordsøTerminalen på Hirtshals Havn fik fredag endnu et færgeleje, da entreprenøren afleverede Færgeleje 4, som ligger i forlængelse af Trailerkajen. Hirtshals Havn er dermed klar til at modtage Fjord Lines nye katamaran "Fjord FSTR", der sættes i rute mellem Hirtshals og Kristiansand senere på året.

 


Læs hele nyheden

12. marts 2020
Efter meddelelsen fra Danmarks statsminister, Mette Frederiksen onsdag aften om, at landet lukkes ned for at begrænse smittefaren ved COVID-19, besluttede Hirtshals Havn at tilpasse aktiviteterne til den aktuelle situation.

 


Læs hele nyheden

10. februar 2020
Lidt over en måned efter, at de fire vindmøller på Østhavnen i Hirtshals blev sat i drift, viser de første positive indikationer Hirtshals som en el-positiv energiby.

 


Læs hele nyheden

5. februar 2020
Color Lines strategiske prioritering af bæredygtighed samt Hirtshals' betydningsfulde rolle i fremtidens logistikløsninger i Nordeuropa, var nogle af koncerndirektør, Trond Kleivdals primære fokuspunkter, da han tirsdag den 4. februar 2020 holdt sin åbningstale ved indvielsen af rederiets logistikcenter i Hirtshals.

 


Læs hele nyheden

17. januar 2020
Med en samlet værdi på 1,46 mia. kr. på tilførslerne af fisk, er Hirtshals Havn tilbage i det absolutte førerfelt blandt de danske havne inden for fiskerisektoren. Hirtshals Havn har i 2019 oplevet en betydelig udvikling inden for håndtering og formidling af fisk, hvor væksten på havnen er båret af Hav Lines etablering af verdens største lakseterminal samt idriftsætning af slagteskibet "Norwegian Gannet".

 


Læs hele nyheden

9. januar 2020
Langt hurtigere end forventet er al vask af fiskekasser i Nordjylland blevet samlet i Hirtshals Fiskeriforenings nye kassevaskeri på Hirtshals Havn. Det nye kassevaskeri i Hirtshals blev sat i drift den 2. juli 2019 efter opførelse af en ny hal og installation af et nyt højeffektivt kassevaskeanlæg. 

 


Læs hele nyheden