Seneste nyheder


11. maj 2021
For at understøtte Hirtshals Havns fortsatte udvikling og imødekomme kundernes fremtidige efterspørgsel, bliver der nu sat gang i arbejdet med at opgradere Hirtshals Havn til version 2.0.

 


Læs hele nyheden

27. april 2021
Den stigende internationale efterspørgsel efter grønne brændsler til tung transport er på vej til at udløse en gigantinvestering i Danmarks første produktionsanlæg til flydende natur- og biogas. Det er det dansk-norske selskab NXT Green Energy A/S, der for et større trecifret millionbeløb vil bygge et af Skandinaviens største anlæg til fremstilling af flydende natur- og biogas på Hirtshals Havn.

 


Læs hele nyheden

15. april 2021
Selvom Coronakrisen har udfordret Hirtshals Havn på en række områder, kan havnen alligevel se tilbage på et tilfredsstillende regnskabsår med vækst inden for tre af sine centrale forretningssegmenter.

 


Læs hele nyheden

11. april 2021
Efter en lang rejse fra Filippinerne og et års forsinkelse er Fjord Lines nye katamaran endelig ankommet til Hirtshals Havn. Fjord FSTR, som er et topmoderne og højteknologisk skib, er først og fremmest designet til hurtig transport af såvel gods som biler og passagerer mellem kontinentet og Norge.

 


Læs hele nyheden

9. marts 2021
Hirtshals Havn tegner i disse måneder stregerne til en version 2.0 af havnen. Planerne omfatter bl.a. en tilføjelse til havnens eksisterende forretningsområder og betydelige investeringer.

 


Læs hele nyheden

5. marts 2021
Hirtshals Havn ønsker fortsat at være en stærk spiller i fremtiden. Havnen har derfor fået foretaget en ekstern undersøgelse af organisationen, som skal hjælpe havnen med at realisere dens fremtidige udviklingsplaner.

 


Læs hele nyheden

2. marts 2021
Efter at have gennemgået en større opgradering er Smyril Lines færge Norröna netop vendt tilbage til Hirtshals Havn, hvorfra færgen inden for få dage vil genoptage sin vanlige sejlads.

 


Læs hele nyheden

20. februar 2021
Efter en lang kamp mod den norske stat om, hvorvidt såkaldt produktionsfisk skal håndteres på norsk jord, kunne rederiet Hav Line endelig ånde lettet op, da de fredag den 19. februar fik meldingen om, at slagteskibet "Norwegian Gannet" kan sejle på dispensation frem til 1. december 2030.

 


Læs hele nyheden

25. januar 2021
Hirtshals Havn har, ligesom mange andre virksomheder, været igennem et år, der i høj grad har været påvirket af de samfundsmæssige begrænsninger, som regeringerne verden over har været tvunget til at indføre grundet Coronapandemien. Selvom der i 2020 har været et betydeligt pres på nogle af havnens centrale forretningsområder, bevæger to af havnens væsentligste forretningssegmenter sig i en positiv retning.

 


Læs hele nyheden

20. januar 2021
En tilfældig snak på gangen mellem to børnehaveforældre i Hjørring, såede et frø, som nu er i færd med at vokse sig til et fantastisk projekt. Et projekt som vil ruste lokale skoleelever til arbejdslivet og som forhåbentligt også vil føre til øget turisme og markedsføring af områderne i og omkring Hirtshals.

 


Læs hele nyheden