Søg
Søg

Seneste nyheder


27. marts 2020
Midt i den særlige situation, som vores samfund og ikke mindst hele Europa og resten af verden befinder sig i på grund af corona-pandemien, kan der meldes om en positiv udvikling fra midten af Skandinavien. Efter at have været taget ud af drift for planlagt dok og efterfølgende oplægning, genindsætter Color Line allerede i dag "SuperSpeed 1" i fast rute mellem Kristiansand og Hirtshals med én daglig tur.

 


Læs hele nyheden

13. marts 2020
NordsøTerminalen på Hirtshals Havn fik fredag endnu et færgeleje, da entreprenøren afleverede Færgeleje 4, som ligger i forlængelse af Trailerkajen. Hirtshals Havn er dermed klar til at modtage Fjord Lines nye katamaran "Fjord FSTR", der sættes i rute mellem Hirtshals og Kristiansand senere på året.

 


Læs hele nyheden

12. marts 2020
Efter meddelelsen fra Danmarks statsminister, Mette Frederiksen onsdag aften om, at landet lukkes ned for at begrænse smittefaren ved COVID-19, besluttede Hirtshals Havn at tilpasse aktiviteterne til den aktuelle situation.

 


Læs hele nyheden

10. februar 2020
Lidt over en måned efter, at de fire vindmøller på Østhavnen i Hirtshals blev sat i drift, viser de første positive indikationer Hirtshals som en el-positiv energiby.

 


Læs hele nyheden

5. februar 2020
Color Lines strategiske prioritering af bæredygtighed samt Hirtshals' betydningsfulde rolle i fremtidens logistikløsninger i Nordeuropa, var nogle af koncerndirektør, Trond Kleivdals primære fokuspunkter, da han tirsdag den 4. februar 2020 holdt sin åbningstale ved indvielsen af rederiets logistikcenter i Hirtshals.

 


Læs hele nyheden

17. januar 2020
Med en samlet værdi på 1,46 mia. kr. på tilførslerne af fisk, er Hirtshals Havn tilbage i det absolutte førerfelt blandt de danske havne inden for fiskerisektoren. Hirtshals Havn har i 2019 oplevet en betydelig udvikling inden for håndtering og formidling af fisk, hvor væksten på havnen er båret af Hav Lines etablering af verdens største lakseterminal samt idriftsætning af slagteskibet "Norwegian Gannet".

 


Læs hele nyheden

9. januar 2020
Langt hurtigere end forventet er al vask af fiskekasser i Nordjylland blevet samlet i Hirtshals Fiskeriforenings nye kassevaskeri på Hirtshals Havn. Det nye kassevaskeri i Hirtshals blev sat i drift den 2. juli 2019 efter opførelse af en ny hal og installation af et nyt højeffektivt kassevaskeanlæg. 

 


Læs hele nyheden