Søg
Søg

Seneste nyheder


21. september 2018
Vores klimabelastning og ikke mindst mulighederne for at reducere klimabelastningen, er i tiden et dominerende tema. Alle aktiviteter sætter spor - også spor fra ikke åbenlyse aktiviteter. Produkter og varer som vi alle benytter i vores daglige færden, kræver ressourcer at fremstille og at bortskaffe - det er til at forholde sig til. Imidlertid er produkterne og varerne også blevet transporteret fra eksempelvis tomatplantagen i Spanien og til vores køkkenbord - det tænker vi imidlertid sjældent over.

 


Læs hele nyheden

10. september 2018
Til CONNECT 2018 den 6. - 7. september 2018 var transportpolitiske ordførere, forskere, repræsentanter for transport-sektoren, transportministeren og beslutningstagere fra industrien samlet i Hirtshals for at sætte tydelige pejlemærker for nødvendigheden af udvikling af Jyllandskorridoren. Nordsøen Forskerpark og Oceanarium dannede en unik ramme om den 2-dages transportkonference "CONNECT 2018", der havde fokus på Jyllandskorridoren og dens fremtid.

 


Læs hele nyheden

23. august 2018
Det var meget symbolsk, da tidligere bestyrelsesmedlem ved Hirtshals Havn, auktionsmester og fiskeriforeningsformand Knud Damgaard og fiskeriforeningsformand ved Hirtshals Fiskeriforening Niels Kristian Nielsen (Niller) torsdag den 23. august 2018 satte gang i opførelsen af en ny hal til et kassevaskeri på Hirtshals Havn med de første to spadestik.

 


Læs hele nyheden

31. juli 2018
Transport- og logistikkonference CONNECT 2018 sætter fokus på Jyllandskorridoren. Jyllandskorridoren er den essentielle transportkorridor, der udgør forbindelsen mellem Norge, Sverige, Jylland og det europæiske kontinent.

 


Læs hele nyheden

30. juli 2018
Hirtshals Havn kunne byde endnu en ny rute velkommen, da stykgods- og containerskibet M/V "With Frohavet", der besejler ruten mellem det norske vestland og Hirtshals Havn, anløb havnen for første gang tidligt mandag den 30. juli.

 


Læs hele nyheden

28. juni 2018
De store dagsordenstemaer er med god grund blevet bæredygtighed, klimaansvarlighed og miljøbevidsthed, og det er dagsordner, som alle i transportsektoren må inkludere i arbejdet med at finde fremtidens transportmodeller.

 


Læs hele nyheden

11. juni 2018
Hirtshals Havn nåede onsdag den 6. juni 2018 en vigtig milepæl i realiseringen af planerne vedrørende opstillingen af fire vindmøller på den landudvidelse, der netop er ved at blive gjort færdig. Dermed er Hirtshals Havn nået et væsentligt skridt nærmere opstillingen af vindmøllerne.

 


Læs hele nyheden

24. maj 2018
Smyril Line og HMU A/S holdt rejsegilde på det første erhvervsbyggeri på Hirtshals Havns landudvidelse.

Hjørring Kommunes borgmester, Arne Boelt, måtte torsdag den 24. maj 2018, tage en pause fra Naturmødet, der for tredje år i træk holdes i Hirtshals.

 


Læs hele nyheden

23. maj 2018
I høj sol anløb verdens største skoleskib, "Sedov", onsdag den 16. maj Hirtshals Havn for et ophold i den nordjyske havn i tre dage. Sejlskibet anløb Hirtshals Havn på sin vej fra Bremerhaven mod Sunderland, hvor starten på Tall Ships Races går den 11. juli.

 


Læs hele nyheden

26. april 2018
Ifølge Hirtshals Havn er svaret ja, men samtidig erkender havnedirektør Jens Kirketerp Jensen også, at det er en stor opgave at få vareejere og transportører til at stoppe op og overveje om der findes et bedre alternativ end deres nuværende transportløsning. 

 


Læs hele nyheden

4. april 2018
For ottende år i træk fremviser Hirtshals Havn i 2017 igen en omsætningsrekord, og havnen nåede en samlet omsætning på 77,5 mio. kr. På basis af rekordomsætningen har den nordjyske havn realiseret et regnskabsresultat på 11,2 mio. kr.

 


Læs hele nyheden

28. marts 2018
Da "Hirtshals Lods", Hirtshals Havns forhenværende lodsbåd, er udtjent, har Hirtshals Havn anskaffet sig en ny og hurtigere lodsbåd. Havnens bådfører, Robert Hansen, har den seneste tid været på udkig efter netop den båd som skal overtage driften.

 


Læs hele nyheden

2. marts 2018
For Hirtshals Havn har 2017 været kendetegnet ved at være endnu et år med en rekord stor godsvolumen. Godstransporten over havnen, der ligger i hjertet af Skandinavien, udgjorde i 2017 1,92 mio. tons, hvilket er en stigning på 6,0 % i forhold til transporten over havnen i 2016.

 


Læs hele nyheden

12. februar 2018
Hirtshals Havn har stort fokus på at informere om og inspirere til, at transportører og vareejere tænker i helheder, og dermed overvejer om den mest gavnende transportløsning involverer flere transportformer - til gavn for både virksomheders økonomi, fleksibilitet og grønne regnskab, men også til gavn for samfundet i al almindelighed.

 


Læs hele nyheden

12. februar 2018
Det første større byggeri på den landudvidelse som Hirtshals Havn har etableret ved NordsøTerminalen, er netop nu ved at blive synlig, Det er Smyril Line, der i samarbejde med HMU A/S i Hirtshals som totalentreprenør, har påbegyndt opførelsen af en 3.350 kvadratmeter stor administrations- og lagerbygning tæt ved NordsøTerminalen og Containerkajen, hvor tre af rederiets skibe anløber havnen ugentligt.

 


Læs hele nyheden

3. januar 2018
Hirtshals Havn ser efter det konstituerende bestyrelsesmøde tirsdag den 2. januar 2018 fortsat fremad i den progressive udvikling af havnen, som et skandinavisk omdrejningspunkt og logistik- og erhvervsmæssigt kraftcenter.

 


Læs hele nyheden