Søg
Søg

Seneste nyheder


2. marts 2018
For Hirtshals Havn har 2017 været kendetegnet ved at være endnu et år med en rekord stor godsvolumen. Godstransporten over havnen, der ligger i hjertet af Skandinavien, udgjorde i 2017 1,92 mio. tons, hvilket er en stigning på 6,0 % i forhold til transporten over havnen i 2016.

 


Læs hele nyheden

12. februar 2018
Hirtshals Havn har stort fokus på at informere om og inspirere til, at transportører og vareejere tænker i helheder, og dermed overvejer om den mest gavnende transportløsning involverer flere transportformer - til gavn for både virksomheders økonomi, fleksibilitet og grønne regnskab, men også til gavn for samfundet i al almindelighed.

 


Læs hele nyheden

12. februar 2018
Det første større byggeri på den landudvidelse som Hirtshals Havn har etableret ved NordsøTerminalen, er netop nu ved at blive synlig, Det er Smyril Line, der i samarbejde med HMU A/S i Hirtshals som totalentreprenør, har påbegyndt opførelsen af en 3.350 kvadratmeter stor administrations- og lagerbygning tæt ved NordsøTerminalen og Containerkajen, hvor tre af rederiets skibe anløber havnen ugentligt.

 


Læs hele nyheden

3. januar 2018
Hirtshals Havn ser efter det konstituerende bestyrelsesmøde tirsdag den 2. januar 2018 fortsat fremad i den progressive udvikling af havnen, som et skandinavisk omdrejningspunkt og logistik- og erhvervsmæssigt kraftcenter.

 


Læs hele nyheden

 
sitelist.html